** Kamin Elektrik me dekor nga IDEAL® **

19-01-19 13:59 - Të tjera - Ferizaj 162
Përshkrimi i shpalljes

Për të shfaqur mirënjohjen tonë ndaj jush në 15 vjetorin e IDEAL ne kemi përgatitur ofertë speciale, për këtë muaj.

** Kamin Elektrik me dekor nga IDEAL® **

Tani per vetem 399euro.

Kamina Elektrike jep bukurinë e një oxhaku pa tymë dhe erë, Posedon 2 sisteme të ngrohjes ( te lartë dhe të ulët ) dhe mund të ngrohë nje hapsirë deri në 15m2, Gjithashtu flaka mund të përdoret edhe pa funksion te ngrohjes.

Efekti real i flakës

Teknologjia LED e kursimit të energjisë

Konsumi i energjisë prej 15 vat (pa ngrohje)

Ngrohje : 750W / 1500W

Termostati digjital menaxhon temperaturën e dhomës tuaj në mes 17 ° C - 27 ° C.

Punon me dhe pa ngrohje, efektin e flakës veçmas nga sobë për të operuar

Mbrojtje nga mbinxehja

** 12 MUAJ GARANCION **

Adresa :

** Magjistrale Prishtinë-Shkup (kilometri i 15 ana djathtë)

*** në Ferizaj

Rr. Driton Islami

+38344/124-992 (viber)

+38343/509-077

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara ©2018 IDEAL®, All Rights Reserved ©2018 IDEAL®

  • Çmimi: € 399
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Të tjera
  • Vendi: Ferizaj
  • Tel: 044124992
  • ID e shpalljes: 1847