Agency home vip

19-01-19 16:58 - Banesa - Pejë 7
Përshkrimi i shpalljes

Agjencioni per Patundeshmeri AGENCY HOME VIP “Agency Home VIP Agjencion për Patundshmëri është themeluar me 27.05 2001 dhe vepron në tërë tërritorin e Kosovës, Mal te zi si dhe në tërritorin e Shqipërisë. Agency Home VIP Agjencion për Patundshmeri merret me këto veprimtari : -Shitje dhe Blerje te Pronave - Ndërmjetsim në shitblerje dhe qiradhënje për : - Shtëpi - Banesa - Lokale afariste - Troje. - Ndërmjetsim në Projektim dhe Ndërtim - Bëjmë Matjen dhe vlerësimin për : - Shtëpi - Banesa - Lokale dhe - Troje - Kryejm Shërbime Avokature . - Kryejm dhe keto Proceduara – Perkthime , Trashigimi,Testamente, bejmë gjetjen e ish Pronarve të më Parshem { Serb, Malazez ,Ashkali, Rom.} etj . - Bejm Ndrëmjetsime per Blerjen e Pronave te tyre Bejm Rregullimin e të gjithave Dukumentave Katastrale nese keni munges te tyre – Agency Home VIP me nje Staff te madh puntoresh me nje tradit dhe Pune shum vjeqarshe ju garanton ne Punën dhe Ndermjetsimet tona . -Agency home VIP ka në posëdim Shumë prona ne Shitje si. Banesa,Troje,Toka.Dyqane Qiradhënje Ne përgjethsi ne Rrafshin e Dukagjinit si Pejë, Gjakov, Deqan, Istog, Klinë. Etj.. - Agjenicion Jon posedon mbi 286 prona ne keto Komuna. Andaj ju qe deshironi te Bleni apo të Shitni apo të Rrekllamoni pronat e Juja per shitje në faqet tona na kontaktoni sa më par. -Andaj mos hezitoni na Kontaktoni dhe Binduni ne Punen ton dhe koreksin ton . - kontakti ne Zyret tona . Nr tel +38649 -699964 Viber ,Tango,WhatsApp Nr tel +37744-699964 Viber ,Tango,WhatsApp Nr tel +38269-505105 Viber . Facebook Home vip-a Dhe ne Skype [email protected] Add Email [email protected]

AGENCY HOME VIP:

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Banesa
  • Vendi: Pejë
  • Tel: 049699964
  • ID e shpalljes: 1983