Asistente dhe sekretaresh

08-01-19 15:17 - Administratë - Prishtinë 18
Përshkrimi i shpalljes

Digital marketing urgjent kerkon nje asistente administrative dhe sekretaresh

Detajet tjera ne 049764264 dhe viber

  • Çmimi: € 450
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Administratë
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049764264
  • ID e shpalljes: 1978