Depoist (Gjermani)

19-03-19 12:37 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 2
Përshkrimi i shpalljes

Depoist (Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Depoist.

Detyrat tuaja:

* Zgjidhja dhe paketimi

* Magazinimi dhe kontrolli i stokut

* Kontrolli i mallrave brenda / jashtë

* Prodhimi i paketimit special

Profili juaj:

* Trajnimi profesional i përfunduar si një magazinë ose një kualifikim i ngjashëm me disa vite përvojë profesionale

* Aftësi të artizanatit dhe qëndrueshmëri fizike

* Sa më shumë vite përvojë në trajtimin e ngarkimit dhe shkarkimit të mallrave

* Njohuri e shkëlqyeshme e cilësisë, punë e pavarur

* Fleksibiliteti dhe aftësitë e ekipit

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 710 505, +383 49 720 999, +383 49 745 999, ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2165