Electro City Prishtine 045 341 241

01-01-19 21:32 - Inxhinieri - Prishtinë 10
Përshkrimi i shpalljes

Elektro City Prishtine

Elektro City ka nje ekip te specializuar i cili merr persiper cdo lloj instalimi elektrik, per nevoja shtepiake apo industriale. Ne e kryejme punen ne kohe, brenda buxhetit te planifikuar dhe ne perputhje te plote me projektin, normat ligjore dhe kushtet e sigurise.

Ne besojme se puna ka vlere kur ajo kryhet mire dhe jemi te fokusuar per te realizuar me te miren e mundshme dhe per te ofruar cmimin me te arsyeshem.

Ne mund t'ju kursejme duke ju ofruar projektin apo propozuar zgjidhje teknike alternative dhe me te lira, e qe arrijne te njejtin qellim.

Ne synojme qe cdo gje te jete e lehte per ju si dhe ofrojme orar pune fleksibel. Ne diskutojme me ju per cdo projekt dhe ju ofrojme keshilla dhe sugjerime qe e permiresojne projektin

Ju ofron këto shërbime:

- Instalime elektrike si dhe mirëmbajtjen e tyre

- Riparojmë dhe instalojmë të gjitha paisjet e amvisris,

- Instalime dhe mirëmbajtjen e ndriqimeve publike-private

- Ekipet tona kanë përvoj pune 10 vjeqare.

Me punën tonë rrethi juaj është i sigurt

Intervenime ne cdo kohe 24 h

https://web.facebook.com/prishtine.electro.city/

@prishtine.electro.city

Tel : 045 341 241

0038345341241 ( Viber & Whatsapp )

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Inxhinieri
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 045341241
  • ID e shpalljes: 1976