Elektricist (GJERMANI)

20-02-19 11:19 - Ndërtimtari - Prishtinë 9
Përshkrimi i shpalljes

Elektricist

Detyrat tuaja:

· Ndërtimi ose renovimi i instalimeve elektrike me fokus në inxhinieri mekanike

· Testimi i sistemeve elektrike duke përfshirë përgatitjen e raporteve të testimit

· Programimi PLC

· Mirëmbajtja e impianteve dhe pajisjeve

· Zgjidhja e problemeve dhe riparimi i makinave prodhuese, automjeteve, operimit dhe ndërtimit të elektricitetit

Eisenlegierungen Handelsgesellschaft mbH

Kremerskamp 16

47138 Duisburg

Email: [email protected]

www.elg.de

www.haniel.de

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Ndërtimtari
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2005