Elektricist (Gjermani)

06-03-19 12:28 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 8
Përshkrimi i shpalljes

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Elektricist.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Ata merren me montimin / instalimin dhe komisionimin, si dhe mirëmbajtjen e sistemeve të tensionit të ulët dhe sigurisë

• Ju punoni me rrjetet e sigurisë dhe të të dhënave, sistemet e transmetimit të të dhënave dhe pajisjet e sigurisë etj

• Për mëtepër, detyrat tuaja përfshijnë instalimin, konfigurimin dhe parametrizimin e softuerëve, pajisjevedhe rrjeteve, si dhe programimin dhe kontrollet e sistemit

Eksperiencat :

• Ju keni përfunduar trajnimin ose praktiken si elektricIst,mekanik ose një kualifikim të ngjashëm

• Përveç kësaj,keni pervoja te puneve te mehershme ne kete drejtim ose te ngjajshme

• Si një kompani me njëfokus tëfortë të klientit, ne presim që punonjësit tanë të kenë një aftësi shumëtë mirë për të komunikuar, si dhe një shkallë të lartëtë motivimit dhe angazhimit

• Pune ne ekip,te jeni fleksibil dhe te kryeni punen si i pavarur

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2105