Elektricist (Gjermani)

07-03-19 13:43 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 5
Përshkrimi i shpalljes

Elektricist (Gjermani)

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Elektricist.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Testimi i asambleteve duke përdorur sisteme dhe testime manuale

• Riparimet për kuvendet elektronike

• I nspektimi vizual i kuvendeve elektronike

• Rregullimi i komponentëve elektrikë

• Riparime dhe mirembajtje te paisjeve elektrike

Eksperiencat :

• Trajnim në fushën e mekatronikës, elektronikës ose fushës së lëndëve të krahasueshme

• Përvoja në fushën e testimit

• Punë në grup dhe fleksibilitet

• Vetëdija e fortë e cilësisë

• Mënyra e ndërgjegjshme, e plotë dhe e saktë e punës

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2119