Elektricist/ Menaxher i Njesisë (Gjermani)

20-02-19 10:57 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 2
Përshkrimi i shpalljes

Elektricist/ Menaxher i Njesisë

Çfarë ju ofron kjo punë:

· Ju jeni përgjegjës për projektet elektroteknike të madhësive të ndryshme, nga matja në dokumentacionin e projektit - ju gjithmonë mbani një sy në kostot, afatet dhe cilësinë.

· Fokusi juaj do jetë në instalimin dhe montimin e sistemeve të furnizimit me energji elektrike në vargun e lartë dhe / ose të ulët të rrymës.

· Gjatë gjithë fazës së ndërtimit ju koordinoni përdorimin e materialeve, personelit tuaj dhe nënkontraktorëve - në koordinim me klientët dhe furnizuesit.

· Me kompetencën tuaj profesionale dhe sociale ju mbikëqyrni dhe vlerësoni shërbimet e ekzekutuara

· Si Menaxher njësisë ju do të siguroni ekzekutimin e duhur të të gjithë punës, duke përfshirë pajtueshmërinë me të gjitha masat e sigurisë në punë.

Rud. Otto Meyer Technik GmbH & Co. KG

August-Bebel-Allee 1,

28329 Bremen

www.rom-technik.de

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2004