Elektricist

19-02-19 09:52 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 5
Përshkrimi i shpalljes

Për forcimin e ekipit tonë në Sindelfingen kërkojmë një individ të kualifikuar si Elektricist.

Detyrat tuaja të punës:

· Mirëmbajtja dhe riparimi i fasiliteteve të automatizuara

· Dokumentimi dhe analizimi i prishjeve të sistemit

· I aftë në mënyrë teknike

· Udhëheqja e një ekipi prej 3-4 elektricistësh tjerë

Leadec Management Central Europe BV & Co. KG

Meitnerstraße 11

70563 Stuttgart, Gjermani.

Emaili: [email protected]

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049764800
  • ID e shpalljes: 1995