Elektricist(Gjermani)

08-03-19 13:59 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 5
Përshkrimi i shpalljes

Elektricist(Gjermani)

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Elektricist

Detyrat dhe Përgjegjesltë :

• Instalimet elektrike (duke përfshirë monitorimin) dhe instalimin elektrik të shtyneve tona dhe sistemeve të automatizimit

• Zbatimi i konvertimeve elektrike / retrofits

• Ekzekutimi i analizave të gabimeve në rast të gabimeve teknike

• Kryerja e informatave

• Detyrat në vendin e ndërtimit në vend dhe jashtë saj

Eksperiencat :

• Trajnimi i përfunduar si elektricist ose ndonje te ngjajshme

• Disa pervoja pune ne kete drejtim ose mekanike ose te ngjajshme

• Gatishmëria për detyrat kombëtare dhe ndërkombëtare të asamblesë dhe të shërbimit

• Aftësitë e mira angleze janë një avantazh per secilin aplikues po nuk do te thote te domosdoshme

• Fleksibiliteti, besueshmëria, përkushtimi dhe shpirti i ekipit

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2131