Enëlarës/e (Zvicer)

22-02-19 11:08 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 9
Përshkrimi i shpalljes

Enëlarës/e (Zvicer)

Detyrat dhe Përgjegjësitë

• Swis Steel është duke kërkuar për të punësuar një enëlarës/e - asistent/e në kuzhinë - me kohë të plotë. Nëse jeni të interesuar atëherë dërgoni aplikacionin tuaj së bashku me dokumentet përcjellëse.

• Ju do merreni me larjen e enëve dhe do performoni detyra të tjera në kuzhinë.

Vendi: Werksstrase, Zvicër.

Data e Skadimit: 13 Prill, 2019

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Email: [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2027