Hidraulik (Gjermani)

08-03-19 08:21 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 6
Përshkrimi i shpalljes

Hidraulik (Gjermani)

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Hidraulik.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Kujdesi ndaj klientit, menaxhimi i ndërtimIt, llogaritja dhe faturimi

Eksperiencat:

• Te jeni mjeshtër, hidraulik mjeshtër ose i kualifikuar ne inxhinierine civile,dhe me përvojë në industri.

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2124