Jap mjedra te mbjellura per perkujdesje pa kompensim

12-07-18 12:18 - Bujqësi - Drenas 46
Përshkrimi i shpalljes

Jap 1.6 hektar mjedra te mbjellura, viti III-te, pa kompensim (pa pagese), nese eshte dikush I interesuar me punue dhe me u kujdese per to. Te gjitha punet (perkujdesjen per bari, sigurimin e ushqimit, etj) rreth tyre do t`I kryej ai qe I merr dhe ne fund fitimin e merr vet 100 %. Ujin e ka te siguruar nga pusi (bunari) ose sipas deshires mund ta marr edhe nga sistemi I ujitjes Iber-Lepenc.

Lokacioni : Fshati Vukovc (Llapushnik), Komuna e Drenasit.

Hakif Thaqi. Nr.kontaktues +38344153806 (vala, viber, whatsApp).

  • Çmimi: Falas
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Bujqësi
  • Vendi: Drenas
  • Tel: 044153806
  • ID e shpalljes: 1754