KAMIN DEKORATIV PER KAND 999 Euro. ne IDEAL KAMINA

24-05-18 13:02 - Tjetër - Ferizaj 541
Përshkrimi i shpalljes

Perfitoni nga SUPER OFERTA,

Kamin Dekorativ i perfunduar (sikur ne foto) per vetem 999 EURO.

Perfshire :

1. Kamin IDEAL KANDIT 16kW 2. Qynga ( Inox ose Qelikut ) 3. Grilat e ajerit 4. Izolimi 5. Funksionalizimi ( Modeli sikur nfoto )

Verejte : Graniti nuk eshte i perfshire ne kete qmime

Per me shume na vizitoni : //Magjistrale Prishtinë-Shkup ( Kilometri 15 ana e djathte)

//Dhe në : Ferizaj Rr. Driton Islami ( Afer ETC )

Tel : +37744/124-992 ; 044/944-305

( OFERTA VLEN DERI ME DATE : 31.03.2017 )

  • Çmimi: € 999
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Tjetër
  • Vendi: Ferizaj
  • Tel: 044124992
  • ID e shpalljes: 185