**KAMIN ELEKTRIK (i bardhë) tani per vetem 399€.

26-05-18 09:00 - Tjetër - Ferizaj 146
Përshkrimi i shpalljes

SUPER ZBRITJE !

**KAMIN ELEKTRIK (i bardhë) tani per vetem 399€. **

Posedon *flake emituse origjinale te teknologjise me te fundit. ** Sistem ndezjes me touchscreen dhe derigjues ** Sistem te ngrohjes *** 3 lloje te flakes

Dimensionet : Gj 115cm , L 55cm , Th 14cm.

Kamina Elektrike jep bukurinë e një oxhaku pa tymë dhe erë, Posedon 2 sisteme të ngrohjes ( te lartë dhe të ulët ) dhe mund të ngrohë nje hapsirë deri në 15m2, Gjithashtu flaka mund të përdoret edhe pa funksion te ngrohjes.

Na vizitoni në :

/Magjistrale Prishtinë-Shkup ( Kilometri 15 ana djathte)

//Lokali në : Ferizaj Rr. Driton Islami

+37744/124-992 ; 044/944-305

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, All Rights Reserved

  • Çmimi: € 399
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Tjetër
  • Vendi: Ferizaj
  • Tel: 044124992
  • ID e shpalljes: 182