KAMIN ELEKTRIK ME DEKOR nga IDEAL

26-05-18 09:00 - Të tjera - Ferizaj 151
Përshkrimi i shpalljes

KAMIN ELEKTRIK ME DEKOR nga IDEAL

Secila si një pikë kryesore apo ne secilen pjes të caktuar, Kaminat Elektrike me dekorim do të bëjn një paraqitje(ekspozim) në secilen dhome të caktuar nga një përzgjedhje të gjerë të modeleve dhe me perfundim final.

Posedojnë:

*flake emituse

** Sistem te ngrohjes(2kW)

Kamina Elektrike jep bukurinë e një oxhaku pa tymë dhe erë, Posedon 2 sisteme të ngrohjes ( te lartë dhe të ulët ) dhe mund të ngrohë nje hapsirë deri në 15m2, Gjithashtu flaka mund të përdoret edhe pa funksion te ngrohjes.

Adresa :

** Magjistrale Prishtinë-Shkup (kilometri i 15 ana djathtë)

*** në Ferizaj

Rr. Driton Islami

*** në Prizren

Rr. William Walker ( perball emona city )

+37744/124-992 (viber)

+38643/509-077

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, All Rights Reserved

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Të tjera
  • Vendi: Ferizaj
  • Tel: 044124992
  • ID e shpalljes: 659