**KAMIN ELEKTRIK per vetem 159€. ** nga IDEAL KAMINA

26-05-18 09:00 - Tjetër - Ferizaj 642
Përshkrimi i shpalljes

SUPER ZBRITJE !!!

**KAMIN ELEKTRIK per vetem 159€. **

Kamina Elektrike jep bukurinë e një oxhaku pa tymë dhe erë, Posedon 2 sisteme të ngrohjes ( te lartë dhe të ulët ) dhe mund të ngrohë nje hapsirë deri në 15-20m2, Gjithashtu flaka mund të përdoret edhe pa funksion te ngrohjes.

12 MUAJ GARANCION

Adresa :

** Magjistrale Prishtinë-Shkup (kilometri i 15 ana djathtë)

*** në Ferizaj

Rr. Driton Islami

*** në Prizren

Rr. William Walker ( perball emona city )

+37744/124-992 (viber)

+38643/509-077

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, All Rights Reserved

  • Çmimi: € 159
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Tjetër
  • Vendi: Ferizaj
  • Tel: 044124992
  • ID e shpalljes: 181