KAMINA ELEKTRIK ME DEKOR nga IDEAL KAMINA

26-05-18 09:00 - Tjetër - Ferizaj 318
Përshkrimi i shpalljes

Secila si një pikë kryesore apo ne secilen pjes të caktuar, Kaminat Elektrike me dekorim do të bëjn një paraqitje(ekspozim) në secilen dhome të caktuar nga një përzgjedhje të gjerë të modeleve dhe me perfundim final.

Posedojnë:

*flake emituse

** Sistem te ngrohjes(2kW)

Kamina Elektrike jep bukurinë e një oxhaku pa tymë dhe erë, Posedon 2 sisteme të ngrohjes ( te lartë dhe të ulët ) dhe mund të ngrohë nje hapsirë deri në 15m2, Gjithashtu flaka mund të përdoret edhe pa funksion te ngrohjes.

Na vizitoni në :

Selia : Magjistrale Prishtinë-Shkup (Kilometri 15 ana djathte)

//Lokali në : Ferizaj

Rr. Driton Islami ( afer etc )

+37744/124-992 (viber) ; 044/944-305

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara, All Rights Reserved

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Tjetër
  • Vendi: Ferizaj
  • Tel: 044124992
  • ID e shpalljes: 207