Kauqa garnitur 3+2+1

10-02-19 17:15 - Mobilje dhe inventarë - Prishtinë 10
Përshkrimi i shpalljes

Shiten kauqat garnitur 3+2+1. Çmimi 80 euro.

Tel. 045294155.

  • Çmimi: € 80
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Mobilje dhe inventarë
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 044291767
  • ID e shpalljes: 1991