Kopshtar (Gjermani)

08-03-19 12:13 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 6
Përshkrimi i shpalljes

Kopshtar (Gjermani)

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Kopshtar

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Kryerja e detyrave të kopshtarisë në rajonin e Bern

• Të punoni sipas skedulës

• Të ofroni shërbime të kopshtarisë edhe në stinën e dimrit

• Organizimi i ekipit

• Të merrni pjesë në projekte të ndryshme

Eksperiencat :

• Së paku shkolla e mesme

• Përvojë paraprake në këtë fushë

• Aftësi të larta organizative

• Njohje e rrjedhshme e kompjuterit

• I angazhuar, komunikativ, besnik, dhe fleksibil

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2128