Kopshtar (Gjermani)

11-03-19 13:03 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 8
Përshkrimi i shpalljes

Kopshtar (Gjermani)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Kultivimi i bimëve, frutave dhe perimeve

• Mirëmbajtja e rregullt e produkteve

• Organizimi i aktiviteteve

• Monitorimi i fertilizimit

• Dokumentimi i proceseve të punës

Eksperiencat :

• Preferojmë një individ të orientuar në qëllime dhe me përvojë paraprake pune në këtë fushë

Data e Skadimit: 4 Prill, 2019.

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2138