Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani

28-03-19 08:55 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 12
Përshkrimi i shpalljes

Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Mirëmbajtja e kopshteve dhe zonave të gjelbra

• Modifikimet dhe krijimi i kopshteve të reja

• Ndërtimi i mureve, rrugicave dhe pushimoreve

Eksperiencat :

• Shkollimi apo përvojë pune si kopshtar

• Përvojë disa vjeçare

Vendi: Winterthur, Gjermani

Data e Skadimit: 19 Prill, 2019

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Email: [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2173