Kuzhinier/e (Gjermani)

21-03-19 15:13 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 6
Përshkrimi i shpalljes

Kuzhinier/e (Gjermani)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

• Ekzekutimi i saktë i përgatitjes së ushqimit

• Kontrollin e blerjeve

• Përgjegjës në kuzhinë

• Zbatimi i standardeve të cilësisë

• Pajtueshmëria me rregulloret e higjienës

• Inkorporimi dhe udhëzimi i të trajnuarve dhe praktikantëve

Eksperiencat:

• Njohuri të bazuara në ekspertizë

• Puna e pavarur

• Standard i cilësisë së lartë

• Fleksibiliteti dhe Krativiteti

• Shërbimi dhe mendimi i orientuar nga mysafirët

• Mënyra e strukturuar e punës

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777, ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2170