Kuzhinier/e (Suedi)

22-02-19 13:47 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 2
Përshkrimi i shpalljes

Kuzhinier/e (Suedi)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Shpërndarja e detyrave të përditshme të biznesit.

• Ekzekutimi i urdhrave.

• Ndjekja e programit të vetë-monitorimit.

• Planifikimin e ushqimit.

• Planifikimin e personelit të përditshëm.

• Shërbim në ushqim dhe pije nga kuzhina.

Vendi: Varberg, Suedi.

Data e Skadimit: 21 Prill, 2019

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Email: [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2028