Marangoz (Gjermani)

20-02-19 14:04 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 5
Përshkrimi i shpalljes

Marangoz

Perspektivat tuaja

Nëse e doni punën tuaj dhe shijoni që marrëdhëniet me njerëz, ne do të donim t'ju takonim. Juve iu pret një aktivitet i shumëfishtë dhe i larmishëm në një mjedis të orientuar në shoqëri. Së bashku me një ekip inovativ dhe kolegjial, do t’i përfundoni detyrat sfiduese.

Ne gjithashtu ju ofrojmë një vend pune të gjithanshëm, hapësirë për perspektivë të zhvillimit personal dhe profesional si dhe shërbime atraktive në një ndërmarrjeje të madhe shoqërore.

USE Union Social Institutions gGmbH

Koloniestraße 133-136

13359 Berlin

[email protected]

www.use.org

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2008