Mekanik (Gjermani)

21-02-19 12:47 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 2
Përshkrimi i shpalljes

Mekanik (Gjermani)

Detyrat dhe Pergjegjësite :

• Mirëmbajtja dhe servisimi i kabinave të avionëve dhe pajisjeve të tyre

• Ekzekutimi dhe certifikimi fillestar i masave të mirëmbajtjes në kabinën e avionit sipas dokumentacionit të trajnimit të lidhur me detyrat

• Aplikoni dekore për komponentët e avionëve kur të instalohen dhe hiqen

• Montimi dhe vendosja e mbulesave të dyshemeve të tekstilit

• Vendosja dhe saldimi i mbulesave të dyshemeve jotekstile. si dhe përgatitja e sipërfaqes siç specifikohet nga prodhuesi i avionëve • Riparimi i vogël dhe modifikimi i komponentëve të GRP sipas dokumenteve ndërtimore

• Puna germuese

• Pjesëmarrje në projekte

Vendi: Eschborn, Germany.

Data e Skadimit: 15 Mars, 2019

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Email: [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2018