Mekanik (Gjermani)

22-02-19 10:03 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 6
Përshkrimi i shpalljes

Mekanik (Gjermani)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Montimi i pjesëve të vogla elektronike dhe mekanike për prodhimin e sensorëve të presionit nën kushte të dhomës së pastrimit

• Montimi manual, pjesërisht nga mikroskopi

• Operimi i impiantit: montimi, operimi dhe inspektimi pasues vizual

• Ekzekutimi i punës sipas udhëzimeve të punës dhe në përputhje me specifikimet e cilësisë

• Funksionimi i sistemeve komplekse të montimit duke përfshirë monitorimin e procesit

Eksperiencat :

• Trajnimi profesional i përfunduar si mekanik industrial, inxhinier mekanikë, teknik elektronik ose eksperiencë e ngjashme, ose e gjerë profesionale në fushën e përshkruar të përgjegjësisë

• Përvoja profesionale në montim

• Gatishmëria për punën me 3 ndërrime

• Besueshmëri, durim dhe gatishmëri për të mësuar

• Mënyra e pavarur, e saktë dhe cilësore e punës

• Punë në grup, shkathtësi komunikim dhe fleksibilitet

Vendi: Berlin, Gjermani.

Data e Skadimit: 13 Prill, 2019

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Email: [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2025