Mekanik (Gjermani)

08-03-19 13:24 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 5
Përshkrimi i shpalljes

Mekanik (Gjermani)

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Mekanik.

Detyrat dhe Përgjegjësltë :

• Riparimi dhe montimi mekanik i prototipeve të plota bazuar në vizatimet teknike dhe diagramet e instalime elektrIke janë pjesë e biznesit tonë të përditshëm

• Ju duhet te perdorni aftësitë e tyre në inspektimin, mirëmbajtjen / riparimin e paisjeve

• Ju e dokumentoni procesin e montimit dhe të prodhimit në mënyrë rutinore

• Marrja e komponentëve për prodhimin e paisjeve mekanike plotëson detyrat tuaja

Eksperiencat :

• Trajnim ose praktike te perfunduar ne fushen mekanike ose elektrike ose te ngjajshme

• Njohuri mekanike themelore

• Gatishmeria per te punuar me nderrime gjithashtu edhe ne fundjave

• Puna ne ekip,te punoni ne menyre te pavarur,sidhe te jeni person i besueshem ne pune

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2130