Mekanik i Aviacioneve (Gjermani)

22-02-19 14:11 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 2
Përshkrimi i shpalljes

Mekanik i Aviacioneve (Gjermani)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Përgatitja e komponentëve mekanike dhe hidraulike në vendin e ndërtimit

• Mekanika në pajisje instalon dhe bën komponente mekanike dhe hidraulike

• Ekzekutimi i testeve funksionale

• Dokumentimi i punës së kryer

Eksperiencat :

• Trajnimi i përfunduar si mekanik, ose mekanik i avionit ose i ngjashëm

• Pervoja e punes do te jete avantazh per secilin aplikues

• Gatishmëria për të zhvendosur punën

• Njohuri te mekanikes

• Njohja e gjuhes gjermane ose angleze do te jete avantazh gjithashtu

Vendi: Frankfurt, Gjermani.

Data e Skadimit: 21 Prill, 2019

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Email: [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2029