Mirëmbajtës i Kuzhinës (Gjermani)

06-03-19 13:02 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 6
Përshkrimi i shpalljes

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte mirembajtes i kuzhines.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

• Kontrolli i posteve të caktuara për pastërtinë dhe rendin

• Kontrolli i masës nëvend dheorganizImi i duhur

• Përgjegjës për punën përgatitore dhe përgatitjen e ushqimit në postin e permendur, në përputhje me recetat e përshkruara dhe udhëzimet e prodhimit të mbikëqyrësve

• Sigurimi i një shërbimi të saktë të ushqimit

• Kontrolli i ushqimit të shpërndarë para se të shërbejë

Eksperiencat :

• Përfundoi trajnimin si ndihmes kuzhine dhe te kete aftësi të mira ne kete drejtim

• Përvojat e para në kuzhinë do te ishin perparesi

• Fleksibiliteti dhe ndërgjegjësimi i shërbimit

• Ekipi i orientuar, i pavarur dhe i përgjegjshëm i punës

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2107