Montues i Mobileve(Gjermani)

08-03-19 15:37 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 5
Përshkrimi i shpalljes

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Montues i Mobileve.

Detyrat dhe Përgjegjesitë :

• Montimi dhe vendosja e mobileve

• Aktivitete të paketimit

• Montimi dhe çmontimi i mobileve

Eksperiencat :

• Njohuri të përgjithshme dhe përvojë në zejtari

• Gatishmëri për punë në montazhe

• Patentë shoferi B

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2133