Murator (Gjermani)

08-03-19 14:32 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 7
Përshkrimi i shpalljes

Murator (Gjermani)

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Murator.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Pjesëmarrja në implementimin e projekteve dhe kalkulimi i këtij implementimi

• Performimi i detyrave tuaja në bazë të kërkesave të projektit

• Pjesëmarrja në diskutimet në lidhje me implementimin e projektit

Eksperiencat :

• Duhet të keni ndonjë trajnim në fushën e ndërtimtarisë, vecanërisht si murator, dhe përvojë paraprake pune

• Keni përvojë dhe njohuri të jashtëzakonshme si murator

• Posedoni patent shoferin, kategoria B

• Keni njohuri mesatare të gjuhës gjermane

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2132