Murator (Gjermani)

25-04-19 10:38 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 39
Përshkrimi i shpalljes

Murator (Gjermani)

Detyrat dhe Pergjegjesite :

• Performimi i detyrave të muratorit neper tunelet e ndryshme

• Performimi i ketyre detyrave të punes ne ndertimet e reja

• Sherbimi ndaj klienteve tane

• Detyra të tjera qe pershtaten me natyren e punes

Eksperiencat :

• Edukim ne fushen e ndertimtarise, trajnim apo certifikim

• Posedimi i patent shoferit, kategoria B

• Pervoje praktike ne kete fushe

• I afte per pune ekipore dhe i perpikte

• Ne gjendje të mire shendetesore

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2185