Murator / ndërtues

19-02-19 13:14 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 8
Përshkrimi i shpalljes

Murator / ndërtues

Detyrat tuaja:

· Ndërtimi i zakonshëm i mureve të të gjitha formateve dhe llojeve të gurit

· Punimi i betonit dhe përbërësve të betonit

· Rinovimi i përgjithshëm dhe punët riparuese në ndërtesa dhe struktura

BGB Berthold Gehder Baugesellschaft mbH & Co. KG

Schlachthofstraße 6-10

39108 Magdeburg

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049764800
  • ID e shpalljes: 1997