Ndërtimtari (Gjermani)

22-02-19 10:55 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 2
Përshkrimi i shpalljes

Ndërtimtari (Gjermani)

Përshkrirni :

• Ju do të punoni së bashku në një ekip në punishte në rajonin e Bernit dhe do të ndihmoni në punë teknike të ndryshme si ndihmës në sektorin tuaj të dëshiruar (murator, zdrukthëtar, marangoz, ndërtim i rrugëve, ndërtues i kulmeve, shtrues i pllakave, etj.).

Detyrat dhe Përgjegjesitë :

• Për këtë aktivitet ne kërkojmë persona stabilë dhe me prirje në zanate, të cilët janë me përvojë në punë fizike dhe në zanat.

Vendi: Bern, Gjermani.

Data e Skadimit: 13 Prill, 2019

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Email: [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2026