Ndihmës në Ndërtimtari (Gjermani)

08-03-19 15:39 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 10
Përshkrimi i shpalljes

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Ndihmës në ndërtimtari

Eksperiencat :

• Përvojë në ndërtimtari dhe hapje të kanaleve

• Përkrahje në mirëmbajtjen e punishteve

• Punë të ndryshme ndihmëse në punishte

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2134