Ngjyrosës (Gjermani)

08-03-19 09:14 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 5
Përshkrimi i shpalljes

Ngjyrosës (Gjermani)

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Ngjyrosës.

Detyrat dhe Pergjegjesite :

• Performimi dhe monitorimi i aktiviteteve të ngjyrosjes në sektorin e ndërtimtarisë dhe zonën ku edhe ju veproni

Eksperiencat :

• Preferohet që kandidati ideal të ketë të përfunduar edukimin si ngjyrosës apo së paku ndonjë trajnim në këtë fushë

• Duhet të keni përvojë pune në fushën e ngjashme

• Të jeni i aftëtë lexoni skicimet inxhinierike dhe të keni aftësi operacionale

• Duhet të jeni i gatshëm të punoni në disa regjione të ndryshme

• I pavarur dhe i orientuar në punë, gjithashtu i gatshëm për punë ekipore

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2126