Oferta Pune Saldues (GJERMANI)

20-02-19 10:28 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 4
Përshkrimi i shpalljes

Saldues

Detyrat tuaja saldues:

· Punë salduese në inxhinerine mekanike prodhuese

· Prodhimi i pjesëve sipas skicimeve

· Bashkëpunimi në përmirësimin e vazhdueshëm të proceseve dhe departamentit

Wilhelm Bahmüller Maschinenbau Präzisionsëerkzeuge GmbH

Wilhelm-Bahmueller-Strasse 34

73655 Plüderhausen

Phone: +49 (0) 7181 809-208

Fax: +49 (0) 7181 809-5208

Email: [email protected]

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2003