Ofertë punësimi në Gjilan

14-05-19 13:50 - Administratë - Gjilan 19
Përshkrimi i shpalljes

Ofertë punësimi në Gjilan

Në mënyrë që t’i përmbushim sa më me efikasitet kërkesat e klientëve tanë dhe në mënyrë që t’a përballojmë vëllimin e punëve , PUNSOHU.EU , përveq në Prishtinë nga data:01.09.2019 do te hap filiale te re edhe në Gjilan.

Përveq investimeve material neve kemi vendos me investu edhe ne Burime Njerzore, në staf Profesional.

Për zyren në Gjilan, kërkojmë ti punsojmë 4 punëtorë,

Kushtet:

Të jetë banore e Gjilanit,

Të jetë e gjinisë Femrore,

Të jetë oratore,komunikative

Të jetë me përvojë punë sepaku 1 vjeqare që ka punu në Administratë,

Për tu njohur me programin e punes, ju lutem vizitone:www.punsohu.eu

Si të aplikoj?

Kandidatët që e shohin veten si të përshtatshëm për këtë pozitë dhe që mendojnë se do të kontribonin janë të inkurajuar të aplikojnë në email adresën: [email protected], me subject “Për vendin e Punës në Gjilan”

Kontakti:

Web: www.punsohu.eu

Facebook: www.facebook.com/punsohu/

Instagram: www.instagram.com/punsohu/

Viber: +383 43 73 73 23

e-mail: [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Administratë
  • Vendi: Gjilan
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2195