Pastrues/e (Gjermani)

07-03-19 11:58 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 3
Përshkrimi i shpalljes

Pastrues/e (Gjermani)

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Pastruese.

Detyrat dhe Pergjegjesite :

• Monitorimi dhe ndihma në pastrimin e përditshëm

• Kontrolloni dhe lironi dhomat e pastruara

• Renditja e mallrave dhe furnizimeve të ftuar

• Monitorimi i pastërtisë në të gjlthë zonën e ftuar/ zonën e hotellt

• Bashkëpunim të ngushtë me të gjitha departamentet

• Të marrë pjesë në mbledhjet e drejtuesve të departamenteve

Eksperiencat :

• Te keni te perfunduar ndonje trajnim ose praktike ne hoteleri

• Talent organizativ dhe ndjenjën e pastërtisëdhe rendit

• Përvoja profesionale në shtëpi të krahasueshme

• Orientimi i lartë i mysafirëve dhe i shërbimit

• Metodë e pavarur e punës

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2117