POMPA elektrike modele te ndryshme per ngjyrosje te objekteve apo ndertesave

11-10-18 14:21 - Pjesë dhe Paisje - Prishtinë 12
Përshkrimi i shpalljes

POMPA elektrike modele te ndryshme per ngjyrosje te objekteve apo ndertesave

  • Çmimi: € 450
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Pjesë dhe Paisje
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 044199378
  • ID e shpalljes: 1927