Punëtor i kualifikuar/Murator/Betonier/Prodhues i betonit

19-02-19 15:50 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 3
Përshkrimi i shpalljes

Detyrat tuaja:

· Të gjitha aktivitetet e kërkuara profesionale

· Metoda e pavarur e punës dhe pajtueshmëria me rregulloret aktuale

Profili juaj:

· Ju duhet të keni përfunduar trajnimin si një betonier, trajnimin për trajtimin e betonit të prefabrikuar, si muratur apo ndonjë trajnim tjetër ekuivalent.

· Të jeni artizanal, i besueshmëm dhe fleksibilil.

· Përvojë në ndërtimtari.

· Të posedoni patent shoferin, kategoria B.

Hochbau Engel GmbH

Otto-Hahn-Strasse 21

D-63456 Hanau

[email protected]

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049764800
  • ID e shpalljes: 2001