Punëtor metalik / bravandreqës dhe zdrukthëtar si konsulent për teknologjinë e sigurisë

20-02-19 14:40 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 1
Përshkrimi i shpalljes

Punëtor metalik / bravandreqës dhe zdrukthëtar si konsulent për teknologjinë e sigurisë

Shikoni në të arhdmen ...

Bëhuni pjesë e një biznesi familjar dhe me përvojë.

A jeni një punonjës metalik i trajnuar, bravandreqës apo zdrukthëtar me një dëshirë për zhvillim të mëtejshëm?

Apo keni tashmë përvojë pune bazë si zdrukthëtar dhe a do të donit një mjedis pune të orientuar drejt së ardhmes?

Ju pëlqen të ndihmoni me zgjidhjen e problemeve dhe të zhvilloni njohuritë tuaja?

Nëse po aplikoni tani dhe bëhuni pjesë e ekipit tonë!

WERNER SICHERHEITSTECHNIK GmbH

Kantstraße 86

10627 Berlin

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2010