Punëtor Ndërtimi (Gjermani)

07-03-19 16:37 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 8
Përshkrimi i shpalljes

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte në Ndërtimtari.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Krijimi i aktiviteteve të punës dhe zbatimi i planeve

• Komunikimi me nënkontraktuesit

• Kryerja e aktiviteteve në mënyrë të pavarur

• Përgatitja e raportit mujor

Eksperiencat :

• Së paku shkolla e mesme

• Sens të lartë përgjegjësie dhe nivel të lartë të ndërrmarësisë

• Njohja e softuerëve për ndërtimari është avantazh

• Aftësi të punoni në mënyrë të pavarur, të besueshme dhe të strukturuar

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2123