Recepsionist (Zvicer)

21-02-19 15:58 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 3
Përshkrimi i shpalljes

Recepsionist (Zvicer)

Përshkrimi

Kërkojmë recepcionist /e qe është komunikativ dhe i sjellshëm me konsumatoret tanë.

Eksperiencat

• Njohuri te paketës Microsoft Office

• Komunikum te mirëfillt

• Të jetë i sjellshëm

• Shkollimi - minimalisht diploma e shkolles se mesme

• Eksperienca e punes konsiderohet si aset

Vendi: Zurich, Zvicër.

Data e Skadimit: 13 Prill, 2019

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Email: [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2022