Saldues (GJERMANI)

20-02-19 09:23 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 2
Përshkrimi i shpalljes

Saldues

Detyrat tuaja të punës:

· Montimi, cmontimi, dhe riparimi i aparaturave dhe pajisjeve në fabrika industrial

· Venia në punë e komponenteve dhe makinave

· Para-montimi dhe montimi i produkteve gjysëm të përfunduara dhe gypave

· Mirëmbajtja dhe puna riparuese

Veltec GmbH & Co. KG

Branch Bitterfeld Tulpenëeg

06780 Zörbig

Gjermani

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2002