Saldues (Gjermani)

20-02-19 15:16 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 3
Përshkrimi i shpalljes

Ofertë pune për Saldues ne Gjermani.

Kërkojmë sa më shpejtë që të jetë e mundur për saldues të kualifikuar dhe me përvojë, mekanikë për përpunimin e fletëzave metalike, dhe mekanikë të ndërtimit për forcimin e ekipit tonë

Detyrat tuaja:

· Saldimi i strukturave të holla të metalta (MAG, TIG)

· Leximi i skicimeve inxhinerike

· Montimi i pjesëve të parafabrikuara sipas skicimeve inxhinierike

ROT-Lasertechnik GmbH

Vor der Bitz 2

56470 Bad Marienberg

E-Mail: [email protected]

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

E-mail: [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2012