Saldues (Gjermani)

07-03-19 15:21 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 13
Përshkrimi i shpalljes

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Saldues.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Do saldoni pjesë të makinave të ndryshme, pjesë metalike për montim duke përdorur teknikën MAG të saldimit

• Procesimi i aktiviteteve salduese dhe vetëkontrollimi i cilësisë së këtyre aktiviteve

• Punë e pavarur brenda specifikimeve të skicimeve inxhinierike

Eksperiencat :

• Trajnim i përfunduar në fushën e përpunimit të metalit, si saldues, pranohen edhe kandidatët me trajnime si mekanik

• Keni njohuri dhe përvojë nëteknIkën MAG të saldimit

• Punoni në mënyrë të pavarur, jeni i hapur për zhvillim profesional dhe të kujdesshëm në punë

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2121