Samsung Note 9,S9+,S9,WhatsApp +447841621748 Apple iPhone XS,Huawei,SONY

16-02-19 03:07 - Telefona Celularë - Malishevë 9
Përshkrimi i shpalljes

Samsung Galaxy Note 9, S9+, S9 305 EUR WhatsApp +447841621748 Apple iPhone XS, XS Max, X, Huawei

Ne jemi shumicë e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar. Të gjithë telefonat celularë janë origjinale, funksionojnë me të gjithë rrjetin. Dërgesa nga FedEx ose DHL 48 orë. ofertë promocionale. 10% zbritje cash kur bleni 2 copë dhe më lart

Na kontaktoni:

EMAIL: [email protected]

Tel / WhatsApp: +447841621748

Samsung Galaxy Note 9 128GB =475 EUR

Samsung Galaxy Note 9 512GB =530 EUR

Samsung Galaxy S9 64GB=305 EUR, 128GB=320 EUR, 256GB=355EUR

Samsung Galaxy S9 Plus 64GB=335 EUR, 128GB=355 EUR, 256GB=380 EUR

Apple iPhone XS Max 64GB=700 EUR, 256GB=730 EUR, 512GB=800 EUR

Apple iPhone XS 64GB=630 EUR, 256GB=675 EUR, 512GB=700 EUR,

Apple iPhone X 64GB=475 EUR, 256GB=500 EUR

Apple iPhone 8 Plus 64GB=380 EUR, 256GB=430 EUR,

Apple iPhone 8 64GB=355 EUR, 256GB=380 EUR,

Produkte të tjera në dispozicion me çmime të shitjes me shumicë:

Huawei - të gjitha modelet e fundit

SONY-- të gjitha modelet e fundit

Xiaomi - të gjitha modelet e fundit

Na kontaktoni:

EMAIL: [email protected]

Tel / WhatsApp: +447841621748

  • Çmimi: € 305
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Telefona Celularë
  • Vendi: Malishevë
  • Tel: 00447841621748
  • ID e shpalljes: 1993